Dehcos

Verantwoord knippen

Haar moet goed zitten, dat weet ook onze haarstylist. Uw wensen vertaalt zij naar een kapsel dat mooi bij uw gezicht past. In de handen van onze gediplomeerde haarspecialisten zult u verantwoord worden geknipt, geföhnd en zullen uw haren tot in de puntjes worden verzorgd.

Ook mannen, van jong tot oud, zijn van harte welkom in onze professionele kapsalon. Met de beste knip- en stylingtechnieken verlaat u de salon met een perfect gestylede coupe. Ook hanteert onze haarstyliste de beste baardstylingmethode volgens de laatste trends.

Loop eens binnen in de salon en maak een afspraak!

Ecolorgy color system

Met deze innovatieve manier van kleuren krijgt u het meest natuurlijke resultaat. Geen parabenen of sulfaten en altijd een herstellend haarmasker van Oolaboo.

Handen

Persoonlijke aandacht vinden wij zeer belangrijk. Om extra te kunnen genieten van uw haarkleurbehandeling verzorgen wij uw handen of nagels tijdens het inwerken.

Feestje?

Geniet de hele dag van een op en top gestyled kapsel. Laat uw haar eens mooi in model föhnen of nét iets professioneler opsteken voor die ene speciale gelegenheid. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid een perfect bruidskapsel te creëren voor uw grote dag.

Onze prijzen

*Bij meerdere kleuringen, ontkleuringen of lang haar kan een meerprijs vanaf € 10,00 worden gerekend. Afhankelijk van uw haarlengte en aantal kleuren.

Profiteer van onze mooie ‘All-in-one Treatments’. In deze behandeling krijgt u een volledig nieuwe coupe, inclusief haarmasker en föhnen. U bent op deze manier altijd voordeliger uit!

Behandelingen