Dehcos

Hair Volume Collection

Of u nu voor eenmalige lange lokken gaat, of een complete verlenging van uw haar voor een paar maanden. Bij Dehcos bieden wij u de perfecte oplossing om uw haar te verlengen, door middel van diverse applicatiemethodes. Met de Hair Volume Collection creëert onze haarstylist in een handomdraai een verbluffend resultaat, geschikt voor elke gelegenheid.

Echt haar (100% Human Hair)

Kwaliteit staat bij ons voorop. Om die reden kiezen wij alleen voor écht haar (100% Human Hair). Dit wordt speciaal voor u geselecteerd en op de juiste kleur gebracht. Zo kunt u uw haren blijven dragen zoals u wilt.

Strips

Er bestaat geen betere manier om uw haar te verlengen dan met strips. Deze zijn herbruikbaar en worden met kleine ringetjes aangebracht. Door de speciale coating wordt uw eigen haar niet beschadigd. Omdat deze strips opnieuw kunnen worden gebruikt, is het ook voor uw portemonnee een goede keuze.

Nieuwe look

Tijdelijk een compleet nieuw kapsel in een handomdraai. Wie wil dat nou niet? Onze haarstylist kan uw kapsel door clip-ins, strips of extensions zo transformeren, dat u met een heel nieuwe en frisse look de deur uit gaat.

Onze prijzen

Alle behandelingen zijn inclusief wassen, knippen, haarmasker en blowen t.w.v. € 35,00.

* Bij een All-in-One behandeling ontvangt u een Dehcos haarverzorgingspakket t.w.v. € 95,00. Dit pakket bestaat uit haarverzorgingsproducten waarmee de kwaliteit van uw extensions en/of strips langer gewaarborgd blijft.

Behandelingen