Dehcos

Haal het beste uit uw huid

Haal het beste uit uw huid en kies voor een van de huidverbetering-behandelingen. Met een bindweefselmassage wordt de doorbloeding en zuurstoftoevoer van uw huid gestimuleerd, wat rimpels en littekens vermindert. Hierdoor wordt op een doeltreffende manier uit de huid gehaald wat er in zit.

U kunt ook kiezen voor een milde intensieve peeling, een lichttherapie behandeling met ELT Collageen-lamp, een instant facelift met Ultrasoon of een behandeling met micro-dermabrasie. Het resultaat? Een egale, uitgeruste en glanzende huid.

Rimpelreductie en bindweefselmassage

Het stimuleren en herstellen van uw eigen huid, met huidverjonging als resultaat met rimpelreductie-therapie of een cosmetische bindweefselmassage.

Huidverjonging

Tekenen van huidveroudering, zoals lijntjes, een slappe huid en pigmentvlekken kunnen wij verminderen. Door uw huid te optimaliseren blijft die in topconditie.

Apparatuur

Wij werken met geavanceerde en professionele apparatuur voor het beste resultaat: de ELT collageenlamp (lichttherapie), microdermabrasie, ultrasoon en elektrotherapie.

Onze prijzen

Behandelingen

© 2003 - 2023 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01