Dehcos

Haal het beste uit uw huid

Haal het beste uit uw huid en kies voor een van de behandelingen op het gebied voor huidverbetering. Met een bindweefselmassage wordt de doorbloeding en zuurstoftoevoer van uw huid gestimuleerd, wat rimpels en littekens vermindert. Hierdoor wordt op een doeltreffende manier uit de huid gehaald wat er in zit.

U kunt ook kiezen voor een intensieve peeling, een lichttherapie behandeling met ELT Collageen-lamp, een instant facelift met Ultrasoon of een behandeling met micro-dermabrasie. Het resultaat? Een egale, uitgeruste en glanzende huid.

Acne

We kijken naar de oorzaak van uw acne en behandelen uw huid met professionele apparatuur en intensieve peelingen. Daardoor krijgt u een mooi en blijvend resultaat.

Huidverjonging

Tekenen van huidveroudering, zoals lijntjes, een slappe huid en pigmentvlekken kunnen wij verminderen. Door uw huid te optimaliseren blijft die in topconditie.

Apparatuur

Wij werken met geavanceerde en professionele apparatuur voor het beste resultaat: de ELT collageenlamp (lichttherapie), microdermabrasie, ultrasoon en elektrotherapie.

Onze prijzen

Behandelingen

© 2003 - 2019 Dehcos Salons B.V.  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01