Dehcos

Wij gaan voor kwaliteit

Eenmalige behandelingen geven niet altijd voldoende resultaat. In dat geval is een kuurarrangement op het gebied van huidverbetering een uitkomst. Met meerdere behandelingen kan het optimale resultaat worden bereikt. Uw specialist bespreekt met u welke producten ervoor gaan zorgen dat u ook thuis verder kunt gaan met de behandeling. Wij gaan voor kwaliteit, zeker als het om uw huid gaat. Daarbij worden acne-behandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar.

Wanneer u kiest uit een van onderstaande arrangementen krijgt u het beste resultaat. Ook bespaart u op de prijs die u normaal voor één behandeling betaalt. Daarbij krijgt u van ons korting op de eerste aankoop van uw producten voor thuis!

Rimpelreductie en bindweefselmassage

Het stimuleren en herstellen van uw eigen huid, met huidverjonging als resultaat met rimpelreductie-therapie of een cosmetische bindweefselmassage.

ELT collageenlamp

Door de innovatieve lichttechnologie wordt uw huid met de collageenlamp nieuw leven ingeblazen. Ervaar deze prinsheerlijke behandeling en verbeter uw huid.

Age reductie

Snel en zichtbaar resultaat boeken met de Age Reductie-kuur. Verjong uw huid met vier behandelingen in zes weken. Uw specialist stelt deze kuur graag met u samen.

Onze prijzen

Onze specialistes zijn erkend merkspecialist en aangesloten bij ANBOS (Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging). Zo kunnen wij u garanderen dat alle behandelingen hygiënisch en professioneel worden uitgevoerd.

Behandelingen

© 2003 - 2019 Dehcos Salons B.V.  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01