Dehcos

Met visagie is alles mogelijk

Oneindige variaties die uw gezichtsuitdrukking een ‘boost’ geven. Met visagie is alles mogelijk. Of u kiest voor een natuurlijke, frisse look of een schitterende avondlook met smokey eyes; voor welke gelegenheid ook, onze visagistes laten u stralen! Op de mooiste dag van uw leven wilt u er natuurlijk op uw best uit zien. Onze Master Visagist benadrukt met professionele technieken uw natuurlijke schoonheid.

We starten uiteraard met een proefmake-up, zodat u precies kunt aangeven wat uw wensen zijn. Om ervoor te zorgen dat u de hele dag kunt stralen, gebruiken wij minerale make-up die de hele dag goed blijft zitten. Onze Master Visagist zal er mede voor zorgen dat u een onvergetelijke dag gaat beleven.

Make-up voor foto’s

Zie er fantastisch en professioneel uit vóór de camera en op de foto. Met een speciale make-uptechniek zorgt onze visagiste voor het perfecte plaatje.

Bruidsmake-up

Maak de mooiste dag van uw leven compleet met professionele bruidsmake-up. Onbezorgd en stralend de dag door als een prinses.

Minerale make-up

De allerbeste ingrediënten, beschermingsfactor 20, toegevoegde vitamine E en zonder toevoegingen. Make-up voor een natuurlijk en langdurig resultaat.

Onze prijzen

Behandelingen

© 2003 - 2019 Dehcos Salons B.V.  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01