Dehcos

Samen genieten

Bent u toe aan ontspanning en kan uw partner, collega of vriend(in) ook wel wat rust gebruiken? Boek dan een wellness-behandeling voor twee personen. Geniet samen van een heerlijke aromatische ontspanningsmassage, een stevige shiatsu-massage of een rijke lichaamsscrub in onze speciaal ingerichte duo ruimte met luxe wellnessbanken inclusief massagefunctie en ontspannende muziek. Kom samen helemaal tot rust! Ter afsluiting bent u van harte welkom in onze lounge om daar nog even na te genieten onder het genot van een compleet verzorgde koffie, cappuccino of thee.

Deze unieke mogelijkheid om samen ‘even weg te dromen’ is ook het ideale geschenk in de vorm van een cadeaubon. Dus twijfel niet en verwen uw partner of verras uw vriend(in) met onderstaande vorstelijke duo-behandelingen. Want wat is er leuker dan samen ontspannen en genieten?

Man en Vrouw

Geniet samen van een rijke wellness-behandeling, afgestemd op ieders wensen. Onze specialist stelt graag een pakket samen, zodat u met zijn tweeën kunt ontspannen.

Vriendinnen-uitje

Samen met een vriendin genieten, met de luxe van een persoonlijke aanpak die is afgestemd op uw wensen. Zo gaat u samen weer als ware prinsessen de dag door.

Body Behandelingen

Wat is er nou leuker dan ontspannen met zijn tweeën? Boek een duo wellness-behandeling en kom samen helemaal tot rust met behandelingen afgestemd op uw wensen.

Onze prijzen

Bovenstaande behandelingen worden uitgevoerd door twee specialisten.

*Wij reserveren graag genoeg tijd voor de Duo Behandelingen zodat u optimaal kunt genieten van uw behandeling en bijbehorende rust. Om deze reden hanteren wij vastgestelde momenten voor deze speciale behandelingen, namelijk:

Dinsdag 9.00 – 21.00 uur
Donderdag 13.00 – 21.00 uur
Vrijdag 9.00 – 16.00 uur

Behandelingen

© 2003 - 2021 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01