Dehcos

Samen genieten

Bent u toe aan een beetje ontspanning? En kan uw partner, collega of vriendin ook wel wat rust gebruiken? Boek dan eens een wellness-behandeling voor twee personen. Geniet samen van een heerlijke aromatische ontspanningsmassage, een stevige Shiatsu-massage of een rijke lichaamsscrub in onze speciaal ingerichte ruimte voor duo’s. Onze specialist stelt samen met u een behandelpakket samen. Met ontspannende muziek, rustgevende verlichting en wellness-banken met ingebouwde massagefunctie komt u helemaal tot rust. Ter afsluiting bent u van harte welkom in onze lounge om daar nog even na te genieten onder het genot van een compleet verzorgde koffie, cappuccino of thee. Verwen uw partner of verras uw vriendin met deze vorstelijke duo-behandeling. Want wat is er leuker dan samen ontspannen en genieten?

Om nog even na te kunnen genieten, ontvangt u na afloop een Dehcos-verwenpakket voor thuis.

Man en Vrouw

Geniet samen van een rijke wellness-behandeling, afgestemd op ieders wensen. Onze specialist stelt graag een pakket samen, zodat u met zijn tweeën kunt ontspannen.

Vriendinnen-uitje

Samen met een vriendin genieten, met de luxe van een persoonlijke aanpak die is afgestemd op uw wensen. Zo gaat u samen weer als ware prinsessen de dag door.

Body Behandelingen

Wat is er nou leuker dan ontspannen met zijn tweeën? Boek een duo wellness-behandeling en kom samen helemaal tot rust met behandelingen afgestemd op uw wensen.

Onze prijzen

Deze behandelingen worden uitgevoerd door twee specialisten.

Behandelingen

© 2003 - 2019 Dehcos Salons B.V.  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01