Dehcos

Behoefte aan ontspanning

Soms heeft uw lichaam behoefte aan ontspanning. Wij bieden u diverse mogelijkheden om te relaxen, afgestemd op uw klachten of wensen. Wat dacht u van een goede scrub-behandeling om uw huid weer als nieuw aan te laten voelen? Of boek een heerlijke lichaamspakking, die zorgt voor nieuwe energie en een stevige, gladde huid.

Heeft u last van spanning in uw lichaam of vastzittende spieren? Dan is een stevige Shiatsu-massage de uitkomst! Uw specialist focust zich daarbij op bepaalde drukpunten van uw lichaam, waardoor uw spieren weer ontspannen en spierpijn wordt voorkomen. Deze combinatie van een sport- en bindweefselmassage is aan te raden wanneer u last heeft van stijve of pijnlijke spieren, maar ook zeer geschikt om uw spieren in topconditie te houden.

Guasha Massage

Deze bijzondere massage van Chinese afkomst helpt uw lymfeklieren bij het afvoeren (‘wegschrapen’) van afvalstoffen en bevordert de doorbloeding.

Hot-Stone Massage

Heerlijke, warme oliën gecombineerd met de afgeslepen, vulkanische basaltstenen met een temperatuur van 45 graden laten uw spieren volledig ontspannen.

Lichaamspakking

Bij de ‘hoffelijke’ lichaamsbehandeling wordt u niet alleen gemasseerd, maar geniet u ook van een scrub, douche treatment of een verwarmde bodypakking.

Onze prijzen

Behandelingen

© 2003 - 2019 Dehcos Salons B.V.  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01