Dehcos

Volle en lange wimpers

Elke dag opstaan met volle en lange wimpers, zonder mascara. Veel vrouwen dromen ervan, maar daar hoeft het niet bij te blijven. Onze ultralichte, zijden wimperextensions geven u die natuurlijke en intense look, elke dag weer.

De extensions worden één voor één op uw eigen wimpers bevestigd. Het zorgt voor een ongekend mooi effect en een natuurlijke, volle oogopslag. U kiest zelf de dikte en krul van de wimpers. Om die intense en verzorgde look te behouden, raden wij aan elke 3 à 4 weken terug te komen om de wimpers bij te werken. Zo kunt u lang van die prachtige oogopslag genieten.

Het voordeel van zijde

De meest natuurlijke manier om een volle oogopslag te creëren. Geen synthetische materialen, geen dieronvriendelijke nertsharen en geen oogirritatie.

Precisiewerk

De 100 tot 200 extensions worden één voor één op uw eigen wimpers geplaatst. Uw eigen wimpers beschadigen niet en de extensions zorgen voor een natuurlijk effect.

Lengte, dikte en krul

Wimperharen variëren in lengte, dikte en krul. Of u nu lange, korte of een flinke krul wilt, onze specialist zorgt ervoor dat uw oogopslag betoverend wordt.

Onze prijzen

Behandelingen

© 2003 - 2021 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01