Dehcos

Meer volume, energie en een gezonde uitstraling!

Heeft uw huid behoefte aan een echte oppepper? Is uw huid futloos of vaal en wilt u een echte exclusieve anti-agingbehandeling? Kies dan voor zuurstoftherapie.

In deze behandeling werken wij met producten op basis van celtherapie die beschikken over de allernieuwste huidtechnieken. Tijdens deze behandeling wordt er onder hoge druk 96% geconcentreerde zuurstof in de huid gespoten door middel van een speciale applicator. Dit zorgt ervoor dat uw huid nieuw leven ingeblazen krijgt en dat uw cellen weer optimaal gaan functioneren. Het resultaat? Een huid met meer volume, meer energie en een gezonde uitstraling!

Wist u dat zuurstoftherapie ook zeer geschikt is wanneer u last heeft van een moeilijke huid? Denk hierbij aan: een doffe/grauwe huid, acne of rosacea. Ook voor pigmentatiestoornissen (bijvoorbeeld pigmentvlekken) is zuurstoftherapie uitermate geschikt; evenals bij wondgenezing en littekens. Een behandeling met pure zuurstof zal daadwerkelijk een verschil maken.

96% geconcentreerde zuurstof

Zuurstof staat gelijk aan leven. Het is de belangrijkste bouwsteen en geeft veel energie aan uw huid. Door middel van een speciale applicator wordt er onder hoge druk 96% geconcentreerde zuurstof in de huid gespoten. Uw huid krijgt hierdoor een optimale zuurstofboost!

Exclusieve producten van cellulair niveau

Celtherapie is de meest intensieve vorm van huidverbetering en pakt huidveroudering op doeltreffende wijze aan. Gebruik van de allernieuwste technieken zorgen voor een direct resultaat. Er wordt letterlijk gewerkt met de levende cellen van uw huid!

Zuurstof in kuurverband

Met een zuurstofbehandeling in kuurverband bereikt u een optimaal resultaat. In het dagelijks leven heeft uw huid veel te verduren door invloeden van buitenaf, door geconcentreerde zuurstof te gebruiken i.c.m. geavanceerde werkstoffen gaat uw huid oxidatie tegen. Uw huid krijgt tijdens deze kuur meer vitaliteit, meer volume en een gezonde uitstraling.

Onze prijzen

Meer weten over geconcentreerde zuurstof en de positieve effecten op de huid? Lees dan hier ons blog-artikel!

Behandelingen

© 2003 - 2023 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01