Dehcos

Dehcos gaat uitbreiden!

8 september 2017

Heeft u het al gehoord?

Trots en boordevol energie en nieuwe ideeën mag ik zeggen dat Dehcos gaat uitbreiden!

In begin 2016 heeft Caroline zich helemaal gegeven voor Dehcos – Hair Professionals met als doel een kapsalon neer te zetten die net even anders is als een reguliere kapsalon. Een super leuke uitdaging die ze met succes is aangegaan.

Dat “net even anders” houdt in dat u behandeld wordt met het exclusieve merk Oolaboo  – welke haar volledige haar assortiment ontwikkeld heeft op de cosmeceutical technologie – dit zorgt ervoor  dat u haar niet beschadig tijdens een kleurbehandeling maar tegelijkertijd een intense natuurlijke kleuring bewerkstelt. Dit gecombineerd met de luxe welke u waarschijnlijk al van Dehcos gewend bent heb ik klaarblijkelijk mijn enthousiasme over dit concept goed aan u kunnen overbrengen.

Zo goed zelfs dat het nu tijd is om ons “haar team” uit te breiden door hier nóg een enthousiaste en zeer ervaren collega aan toe te voegen. Anouk zal dan ook vanaf oktober ons team komen versterken.

Om het Dehcos –  Hair Professional gedeelte af te maken hebben we tevens besloten om een interne verbouwing te gaan uitvoeren. Op deze manier kunt u als klant nog meer de luxe, rust en welldaad van onze haarbehandelingen ervaren. Wij hebben ervoor gekozen om deze “interne verbouwing” meteen aan te pakken zodat we vanaf oktober én meer uren open zijn maar ook dat u meteen kunt genieten in onze vernieuwde kapsalon. Om dit te kunnen realiseren gaan we 2 weken hard aan het werk om dit te kunnen bewerkstellen.

Houdt u er dus rekening mee dat onze haarafdeling gesloten is van maandag 11 september t/m zaterdag 23 september. Deze tijd gaan we hard gebruiken om de kapsalon uit te breiden van 2 naar 4 stoelen en 2 luxe wasunits.

Buiten het verbouwen van onze haarafdeling krijgt de visagie ook een opknapbeurt en gaan we u nog verrassen met een uitbreiding van ons make-up assortiment. Hier later meer over.

Wij hopen op uw begrip. Weet dat we achter de schermen hard doorwerken! Uiteraard blijven we wel telefonisch bereikbaar mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken.
(Iets wat te adviseren is wegens toenemende drukte).

Hopelijk bent u net zo enthousiast als ons! Wij kunnen in ieder geval niet wachten om u het resultaat te laten zien. Dus even wachten nog, maar weet, we houden u op de hoogte…

Voor nu wilt Caroline alvast al haar klanten enorm bedanken voor hun vertrouwen het afgelopen jaar, mede dankzij u is het een groot succes en ben ik trots op wat we tot nu toe bereikt hebben bij Dehcos.

Openingstijden haarsalon:

  • Dinsdag:          9:00 – 21:00
  • Donderdag:     9:00 – 21:00
  • Vrijdag:            9:00 – 18:00
  • Zaterdag:         8:30 – 16:00

Reacties uitgeschakeld.

Laat een reactie achter

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2021 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01