Dehcos

Dehcos zoekt Marketing Stagiaire

12 juni 2020

Wil jij deel uitmaken van een succesvolle en groeiende onderneming in de cosmetica branche?

Wij van Dehcos zijn op zoek naar een proactieve Marketing stagiaire die creatief, enthousiast en secuur is.

We bieden jou, als startend Marketing talent, diverse ideeën en mogelijkheden tot het uitvoeren van jouw stageopdracht en een leerzame periode waarin je de vrijheid krijgt jouw opgedane kennis in de praktijk toe te passen en jouw marketing skills verder te ontwikkelen. Om jou klaar te stomen voor het werkveld, bieden we jou tevens de kans een bijdrage te leveren aan de (online) marketing van Dehcos, onze 7 webshops en andere leuke ontwikkelingen binnen het bedrijf. Draai jij je hand niet om voor social media, email marketing en brand- en productmanagement? En heb je daarnaast affiniteit met beauty en verzorgingsproducten? Dan zijn wij een goede match!

Over Dehcos:

De naam Dehcos staat voor Désirée En Henry COSmetica. Zij zijn de gepassioneerde oprichters van salon Dehcos, shop Dehcos en 6 andere merkgerichte webshops waar o.a. merken als Valmont, hannah, Dermalogica, Decléor, QMS en Oolaboo verkocht worden.

Dehcos Skin & Hair Professionals staat voor kwaliteit, kennis van zaken en persoonlijk contact met de klant. Met de website en webshops weet Dehcos klanten in heel Nederland van hoogwaardige producten en een goede service te voorzien.

Je komt te werken in een klein maar gezellig team waarbij je begeleid zal worden door de marketing manager van Dehcos.

Hebben we jou enthousiast gemaakt?

Stuur dan snel jouw motivatie, informatie over jouw opleiding, startdatum en/of opdracht en cv met eventuele werkervaring en jouw vaardigheden naar marketing@dehcos.nl t.a.v. Céline Billekens

  • 69
  • Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht.

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2023 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01