Dehcos

Geef een glimlach cadeau

1 februari 2017

Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt. Ook wanneer je ziek bent. Daarom geven wij 10 verwenmomenten weg voor vrouwen met kanker. Kent u een vrouw met kanker? Bezorg haar een glimlach!

Denkt u ook weleens: “Ik wou dat ik iets kon doen voor een ander, maar ik weet niet hoe”? Medeleven voor onze medemens maakt het leven mooi, maar soms ook heel moeilijk. Zeker als het gaat om het slopende ziektebeeld van bijvoorbeeld kanker.

Helaas hebben veel mensen hier in hun naaste omgeving, bijvoorbeeld in hun familie of vriendengroep, mee te maken. Aan het ziektebeeld zelf kunnen we als mens niets veranderen.  Aandacht, warmte, liefde en een luisterend oor zijn vaak het hetgeen wat we wél kunnen geven. Vaak is dat ook meer dan welkom. Misschien vraagt u zich gedurende het slopende proces van deze ziekte als medemens wel af: “Wat heeft deze persoon nu echt nodig?” Gelukkig kunnen wij u daarmee helpen!

Samen met Dehcos kunt u deze persoon iets extra’s geven. In samenwerking met de organisatie Look Good Feel Better stellen wij in de maand februari maar liefst 10 speciale ‘verwenmomentjes’ beschikbaar. En u kunt één van deze behandelingen t.w.v. € 61,50 gratis cadeau geven!

Dit verwenmomentje zal bestaan uit een luxueuze behandeling om de delicate huid, die vaak door de chemo behandelingen een oppepper kan gebruiken, aan te sterken en te verzorgen. Deze behandeling zullen we uitvoeren met het merk hannah. Dit merk heeft speciaal voor mensen met kanker fijne producten ontwikkeld. Dus twijfel niet en verwen uw naaste met één van deze gratis behandelingen.

Wat moet u hiervoor doen?

Stuur een e-mail naar info@dehcos.nl met daarin de volgende gegevens:

  1. Uw eigen voor én achternaam, telefoonnummer & e-mail adres.
  2. De voor én achternaam, telefoonnummer & e-mail adres van degene die u wilt laten verwennen.
  3. Omschrijf in 1 tot 5 zinnen het desbetreffende ziektebeeld.
  4. De staat van de persoonlijke gesteldheid. (Kan deze persoon alleen komen? Kan deze persoon liggen? etc.)

Uit alle inzendingen zullen wij er 10 kiezen. Wij nemen rechtstreeks contact op om haar in de maand februari 2017 in te plannen voor een speciale “Look Good Feel Better Treatment’ t.w.v. € 61,50 bij onze huidcoach Mandy van den Boogert.

Wie geeft u een glimlach cadeau?

De verwenmomenten zijn bedoeld voor vrouwen met kanker waarvan de laatste medische behandeling niet langer dan zes maanden geleden is. Wilt u meer informatie over deze actie neem dan een kijkje op www.geefeenglimlachcadeau.nl.

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2021 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01