Dehcos

Leukste Kapsalon van Peel en Maas

18 juni 2018

Meeste stemmen van Limburg

Dehcos is de leukste kapsalon van Peel en Maas

Dehcos Skin & Hair Professionals uit Baarlo is zondag 3 juni verkozen tot de leukste kapsalon van Peel en Maas en de op één na leukste van heel Limburg. De salon, die gespecialiseerd is in huid- en haarbehandelingen, kreeg maar liefst 377 stemmen; het hoogste aantal van de provincie.

Met het winnen van de titel Leukste Kapsalon 2018 van Peel en Maas, zet Dehcos zich in Peel en Maas en daarbuiten écht op de kaart als professionele en gekwalificeerde kapsalon. Daarnaast werd de Gold Award toegekend, een onderscheiding voor kapsalons die werden gewaardeerd met een rapportcijfer 9.0 of hoger. Dehcos kreeg een 9.35 en behaalde maar liefst 377 stemmen, het hoogste aantal stemmen van heel Limburg!

“Wat zijn we trots dat we dankzij zo veel stemmen, steun en positieve reacties dit doel hebben kunnen bereiken”, aldus eigenaren Désirée Zelissen en Henry Peeters van Dehcos. “Het is voor ons een bevestiging dat onze klanten onze service, kwaliteit en gezelligheid enorm kunnen waarderen. Namens het hele team: bedankt daarvoor!” 

Haarspecialistes Caroline en Anouk gaan bij Dehcos met net zo veel passie en trots de toekomst tegemoet. Dit doen ze samen met hun collega-huidspecialisten die bij de salon werkzaam zijn. De combinatie van diverse gespecialiseerde haar- en huidbehandelingen in één salon is dan ook uniek in de regio. Service, exclusiviteit en kwaliteit staan bij Dehcos hoog in het vaandel.

Dehcos Skin & Hair Professionals is een salon in Baarlo waar hoogwaardige beautybehandelingen voor lichaam, gezicht en haar worden aangeboden. Daarnaast weet Dehcos met haar website en webshop klanten in heel Nederland te voorzien van hoogwaardige producten en goede service op het gebied van schoonheidsverzorging.

Kijk voor meer informatie over de uitslag op: https://www.kapperenkapsalon.nl

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2021 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01