Dehcos

Maak kennis met het nieuwe team

19 april 2019

Na een bewogen tijd en hard gewerkt te hebben achter de schermen, presenteren wij u graag het nieuwe team dat voor u klaarstaat in de salon! Dehcos kan u nu nóg beter voorzien van een optimaal huidadvies, specialistische behandelingen en ultieme wellness ervaringen. Uiteraard zijn er ook upgrades wat betreft visagie, wenkbrauw bar, huidtherapie en nog veel meer.

Désirée

Technische behandelingen op hoogstaand niveau.

Weer terug in de cabine! Met haar jarenlange ervaring ondersteunt ze naast de acne behandelingen de QMS en Juliette Armand behandelingen. Tevens is zij werkzaam als Carita biotechnisch specialiste binnen ons team en verzorgt ze de expertbehandelingen voor deze merken in de salon.

Mandy

Salonmanager en specialiste: Liftende behandelingen in een handomdraai.

De celtherapie specialiste van de hoge segmenten Valmont, La Colline en QMS.
Mandy focust zich op de details van uw huidcellen en werkt tot in de diepe huidlagen voor een nog beter resultaat.

Daarnaast is Mandy als leidinggevende het aanspreekpunt van de salon. Heeft u een vraag voor het Dehcos team, dan kunt u bij haar terecht.

Milou

Specialiste in bindweefselmassage voor persoonlijke resultaten.

In een razendsnel tempo heeft ze zich achter de schermen verder gespecialiseerd in de merken hannah en Dermalogica. Daarnaast is Milou gespecialiseerd in bindweefselmassage, specifieke therapeutische massages, het zetten van One By One Wimperextensions en pedicure.

Anne

Wellness specialiste met passie voor lichaam en geest. 

Anne is gespecialiseerd in de merken Décléor en Maria Galland. Met haar unieke manier van behandelen, voelt u uw energie weer terugkomen en ziet uw huid er ontspannen en stralend uit! Daarnaast verzorgt ze Bamboo massages en volgt ze intern een opleiding tot master visagiste.

Kelly

Allround schoonheidsspecialiste in spe.

Junior schoonheidsspecialiste in opleiding. Bij Kelly kunt u onder een speciaal tarief terecht voor diverse actie-behandelingen. De komende jaren zal Kelly binnen ons team uitgroeien tot allround schoonheidsspecialiste. Met regelmaat is zij op zoek naar modellen, indien u hier interesse in heeft kunt u contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

Karin

Gastvrouw van de salon: enthousiast, vriendelijk en zorgzaam.

Maak kennis met onze energieke gastvrouw; Karin. Zij staat ons team bij in drukke dagen, zorgt ervoor dat de salon er op en top uitziet en dat de specialistes zich volledig op uw behandeling kunnen richten. U bent van harte welkom!

Reacties uitgeschakeld.

Laat een reactie achter

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2021 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01