Dehcos

Nagellak met gel-effect voor thuis

7 december 2016

“Ja schat, ik kom al! Zo, klaar. Kun je nog even mijn jurkje dicht maken? Want mijn nagels moeten nog drogen. Oh shit! Ja, dat is nu jouw schuld dat ik mijn nagellak stoot! Nu moet ik het weer bijlakken, grrr.” Klinkt dit bekend? Voor veel vrouwen wel. En als dit niet bekend in de oren klinkt, dan is er wel de irritatie om elke drie dagen de nagels opnieuw te moeten lakken. “Ik heb wel iets beter te doen.”

De nagels bijlakken omdat het eraf bladdert en elke drie dagen opnieuw nagellak aanbrengen hoeft écht niet meer. Veel vrouwen komen dan ook bij Dehcos in de salon voor een gelnagellak-behandeling. Dat is echt ideaal: drie weken lang mooie, gelakte én glanzende nagels. Het houdt zich wekenlang op uw eigen nagels, ze maken deze extra sterk én het blijft ontzettend goed zitten. Het enige nadeel kan zijn dat u hier elke twee à drie weken weer een afspraak voor dient te maken, met de bijbehorende kosten. Ook het eraf halen van de gelnagellak is niet door iedereen geliefd.

Zoals u weet gaat Dehcos met haar tijd mee. Dus ook als het om mooie, verzorgde nagels gaat. Voor wie lang wil kunnen genieten van mooie, verzorgde nagels, maar geen gelnagellak-behandeling wil, is er een heel nieuwe techniek die u gewoon thuis kunt gebruiken! Na het veelvuldig te hebben getest, bieden wij u met trots de nieuwe nagellak-techniek ‘Infinite Shine aan van OPI. Niet in de salon, zoals u gewend bent, maar gewoon thuis. Dit nieuwe systeem zorgt ervoor dat u thuis zelf hoogwaardige nagellak kunt aanbrengen die, zonder dat u een UV-lamp moet gebruiken, tóch de kwaliteiten van een gelnagellak met zich meebrengt.

U kunt deze nagellak aanbrengen zoals u anders ook zou doen met een normale nagellak. Wilt u een andere kleur? Dan is deze nagellak zeer gemakkelijk te verwijderen met remover. Daarbij kunt u kiezen uit tal van moderne kleuren. Uiteraard is deze lak ook te gebruiken op uw teennagels. Wel zo gemakkelijk.

Dus wilt u ook thuis op een gemakkelijke en voordelige manier uw nagels verzorgen? Kom dan naar onze salon en kies de Infinite Shine-kleur die bij u past.

Met welke kleur gaat u ‘shinen’?

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2021 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01