Dehcos

Welkom Anouk Ebisch

17 november 2017

Ik ben Anouk Ebisch, graag wil ik mij even voorstellen als nieuw lid van Team Dehcos!

Vanaf heden werk ik samen met Caroline op de haarafdeling van Dehcos en is deze afdeling nog uitgebreider en toegankelijker geworden.

Ervaren kapster

Als ervaren kapster heb ik al in diverse salons morgen werken. Van een salon met klein team  tot een met een groot team, van een salon met basis behandelingen tot aan een met moderne kapsels……
Toch miste ik iets in mijn carrière namelijk service en échte kwaliteit dit in combinatie met een persoonlijke benadering. Dit miste ik bij deze salons en toen mij ter ore kwam dat Dehcos ging uitbreiden, wist ik het meteen: hier moet ik zijn!

Ik vind het namelijk persoonlijk erg fijn dat als u als klant bij mij komt ik u zelf van begin tot einde mag verzorgen en samen met u uw nieuwe coupe bepalen. Helaas is het op veel plaatsen namelijk zo dat u als klant diverse mensen aan uw haar moet laten werken voordat uw kapsel af is. Dit vind ik erg onpersoonlijk en dat deze werkwijze bij Dehcos niet het geval is sprak mij dan ook direct aan. Ook sta ik helemaal achter de kwaliteitsmerken welke zij voeren. Tevens heb ik nu de mogelijkheid dat ik u naast een nieuw kapsel ook direct kan voorzien van make-up advies en wellicht ook nog een nieuwe set gelnagels.

Specialiteit knippen van heren

Als specialiteit heb ik me de laatste jaren extra verdiept in het knippen van heren, iets wat ik bij Dehcos dan ook veelal zal gaan doen.

Voor mij staat u als klant op nummer 1 en zal al mijn aandacht aan u worden besteed. Samen zullen we kijken wat voor kapsel en/of kleur het beste bij u past zodat u we u nog mooier kunnen maken. Tevens wil ik u ook een uitgebreid advies geven hoe u het thuis zelf goed kunt bijhouden en stylen.

Met heel veel plezier en creativiteit kijk ik ernaar uit u te ontmoeten bij Dehcos Skin Professionals!

Tot gauw!

Anouk Ebisch

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2021 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01