Dehcos

Wendy gaat voor huidverbetering

22 november 2016

Het nieuwe jaar starten we natuurlijk weer fris en ontspannen. We hopen u ook in 2017 weer dezelfde positieve en professionele uitstraling te geven. In het nieuwe jaar gaat er bij onze huidspecialiste Wendy het een en ander veranderen. Waarom? Omdat we blijven streven naar verbetering en ontwikkeling.

Wendy: “De afgelopen vier jaar heb ik heel wat opgebouwd bij Dehcos en daar ben ik natuurlijk hartstikke trots op. De specialisaties die ik geleerd heb, zijn erg belangrijk in dit vak als huidspecialiste en hier zal ik dan ook in blijven groeien. Jaarlijks houd ik deze kennis bij door middel van opfrisdagen.

Maar laat ik eerst bij het begin beginnen. Na de opleiding schoonheidsspecialiste, ben ik in Amsterdam de particuliere opleiding voor visagiste gaan volgen. Hier ben ik na twee jaar geslaagd als master visagiste. Toen ik 25 jaar oud was, ben ik gestart met de huidcoach-opleiding hier bij Dehcos.

Langzaamaan ben ik dat steeds meer gaan uitbreiden met andere specialisaties, zoals bindweefselmassage, het registreren van huidproblemen, glycolics, acne en rimpelreductie-therapie. Al deze specialisaties hebben me tot huidspecialiste gemaakt van het merk hannah. Later ben ik met het merk Juliette Armand gaan werken. Dit merk wordt gezien als zusje van hannah, maar gaat een stapje verder wat huidverbetering betreft.

Omdat we alleen maar blijven groeien binnen Dehcos, ben ik het merk !QMS erbij gaan doen. Dit merk zorgt er ook weer voor dat ik opnieuw de boeken in mag gaan. Niet alleen het gebied van huidverbetering wordt hiermee uitgebreid, maar ook alles wat eromheen speelt. Genen, zuurstof, collageen, bloed en milieu bijvoorbeeld. Kortom: alles wat een huid nodig heeft om te kunnen verbeteren met betrekking tot anti-aging. Verder heb ik me gespecialiseerd in het plaatsen van wimper extensions. Dit doe ik, net zoals me bezighouden met huidverbetering, erg graag.

Naast mijn taken als salonmanager ga ik mijn persoonlijke carrière binnen Dehcos een andere wending geven. Dit houdt in dat ik in de toekomst alleen huid verbeterende behandelingen zal gaan doen. Daarnaast blijft mijn passie voor visagie en het zetten van wimper extensions bestaan en zal ik dit dan ook blijven doen binnen Dehcos.

De geboekte behandelingen in het nieuwe jaar zullen hier dan ook op aangepast worden. Indien u hier meer duidelijkheid over wenst, kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag wil ik iedereen die ik straks niet meer zal gaan behandelen ontzettend bedanken.”

Namens het hele team een voorspoedig 2017 toegewenst!

Geen Reacties

Laat een reactie achter

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!