Dehcos

Winkel

Maak kennis met de exclusieve topmerken in onze luxe winkel. Wij werken met merken als hannah, Dermalogica, Decléor, !QMS, Valmont en Oolaboo. Al deze merken maken producten met heerlijke geuren en fantastische ingrediënten die u laten stralen. Of het om de verzorging van uw huid of haar gaat, voor elke wens hebben wij de juiste producten.

Ontvangstruimte

Voordat u van uw behandeling kunt gaan genieten, kunt u op de loungebank in onze ontvangstruimte alvast helemaal tot rust komen met een cappuccino of kopje thee.

Behandelruimtes

In onze adellijke behandelruimtes kunt u helemaal tot rust komen en het dagelijks leven even laten voor wat het is. Onze prinsheerlijke, verwarmde en licht masserende wellnessbanken maken uw schoonheidsbehandeling compleet. U kunt ook genieten van onze luxueuze wellness-douche waarbij u zich daadwerkelijk in een kasteel waant. Bent u toe aan een complete behandeling waarbij ook uw haar niet wordt overgeslagen? Dan bent u op onze haarafdeling, waar onze haarspecialist alleen oog heeft voor u, van harte welkom.

Binnenkijken

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!