Dehcos

This is Mii

22 februari 2018

‘Minerale Make-up voor gezicht & wenkbrauwstyling’

Mii by Dehcos

Het Mii make-up assortiment van Dehcos is zo ontwikkeld, dat het alle vertrouwen geeft om een look te creëren die u uniek maakt. Mii is een nieuw, huidvriendelijk make-up merk op minerale basis. Deze 100% zuiver minerale lijn met beautyproducten zorgt ervoor dat u zich mooi voelt, wat u ook doet.

Mii make-up is een in Europa ontwikkeld, huidvriendelijk merk. Het is vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, er wordt geen gebruik gemaakt van aardolie en is dus vrij van petrochemie is. Ook zijn de cosmeticaproducten niet getest op dieren.

In tegenstelling tot andere, decoratieve make-upmerken werkt Mii niet met talk- en maismeel. Deze ingrediënten zorgen voor uitdroging van de huid en verstoppen de poriën. Mii werkt met verpulverde mineralen, ijzeroxide als natuurlijke kleurstof, minerale pigmenten voor het creëren van een natuurlijke en perfecte dekking en maakt gebruik van zinkoxide, dat kalmerend en ontsteking werend werkt. Dat maakt de make-up van Mii ideaal voor elk huidtype en voor alle huidcondities. Ook wanneer u acne, rosacea, psoriasis of een andere huidaandoening heeft.

Mii heeft een uitgebreid assortiment, dat onder andere bestaat uit diverse foundations, BB-creams, oogschaduws, potloden, lipsticks, mascara’s en een lijn home styling producten voor de wenkbrauwen. Ook heeft Mii een wenkbrauw styling concept. Hierover vertellen wij u graag meer!

Dehcos Mii Brow Styling Treatment

Tijdens deze wenkbrauwstyling behandeling wordt er zorgvuldig gekeken naar de vorm van uw wenkbrauwen en wordt er een kleur op maat gemaakt die het beste bij u past. Dit zorgt voor een langdurig resultaat van zo’n 4 weken lang. Wie wil dat nou niet?

Na het kleuren van de wenkbrauwen worden de wenkbrauwen perfect in vorm gebracht met behulp van Mii Brow Wax en wordt er gezorgd voor een finishing touch met de Mii Brow Stylingproducten.

Bent ook zo nieuwsgierig geworden naar deze behandeling? Maak dan een afspraak of loop binnen in onze salon op donderdag- of vrijdagmiddag van 13:00 tot 18:00 uur.

U kunt deze behandeling ervaren voor slechts €15,-

*deze prijs is geldig t/m 31 maart 2018 en alleen te reserveren bij Joy En Nadieh.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze salon. Onze specialistes staan graag voor u klaar om een advies op maat te maken en te bepalen welke producten en kleuren van Mii het beste bij u passen!

Voel je mooi, This is Mii

Geen Reacties

Laat een reactie achter

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2019 Dehcos Salons B.V.  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01