Dehcos

Actie: Pro Power Peel

23 februari 2022

Tot en met 30 april profiteert u van twee Pro Power Peel acties!

De celvernieuwing vertraagt drastisch bij het ouder worden, oplopend van 20 dagen bij jongvolwassenen tot meer dan 30 dagen bij oudere personen. Wanneer dit gebeurt wordt de huidskleur en –textuur op verschillende manieren beïnvloed. Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels, acne problemen kunnen ontstaan en pigmentschade ontstaat of neemt toe. Het inzetten van een chemische peeling is dan een van de meest effectieve manieren om deze huidveranderingen aan te pakken. Waar bij een chemische peeling echter wel rekening mee moet worden gehouden, is dat elke huid anders is. Met de Pro Power Peel collectie van Dermalogica wordt de peeling volledig gepersonaliseerd.

 

Actie t/m 30 april

Pro Power Peel Step 1, incl. thuiskit (t.w.v. € 48,35)
Actie prijs: € 89,00

normaal: € 128,00

“Professionele peeling voor een zichtbaar en doeltreffend resultaat”.

Specialist: Milou

Actie t/m 30 april

Pro Power Peel Step 2 Duo
Actie prijs: € 99,00

normaal: € 158,00

“Mini huidverbeteringskuur voor elk huidtype, 2 Pro Power Peel Treatments in 1 maand”.

Specialist: Milou

 

Maak een afspraak bij onze getrainde professional door te mailen naar info@dehcos.nl of te bellen met: 077 711 4367 .

 

Pro Power Peel behandeling:

Een chemische peeling zoals de Pro Power Peel is een uitstekende behandeloptie voor veel verschillende huiddoelen variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid. Hoewel de manier van toepassen kan verschillen, werken de meeste peelings op dezelfde manier: ze verwijderen de bovenste lagen van de huid om zo de celdeling en –vernieuwing te stimuleren en de textuur en uitstraling van de huid te verbeteren.

Uw huid kan er na de behandeling wat rood en geflusht uitzien en wat gevoeliger aanvoelen. Mogelijke bijwerkingen kunnen zijn: droogte, prikkelingen, jeuk, irritatie, trekkerig en strakgespannen gevoel, peelen en schilfervorming. De tweede dag na de peeling kan pigment wat donkerder gekleurd zijn. De derde dag kan het peelen van de huid voorkomen rond de neus en mond, gevolgd door de wangen, voorhoofd, kaaklijn en hals.
Boekt u de Pro Power Peel Step 1? Dan ondersteunen wij u met de nazorg van uw huid door middel van een thuiskit t.w.v. € 48,35 met hydraterende en kalmerende producten die gebruikt kunnen worden totdat de huid geen tekenen van gevoeligheid of droogte meer ervaart.

Extra tips om uw huid goed te verzorgen na uw Pro Power Peel behandeling:

  1. Gebruik dagelijks een SPF (minimaal SPF30), zelfs op donkere dagen. Vermijd langdurige blootstelling aan de zon gedurende 2-3 weken, of draag een hoed met brede rand indien blootstelling niet kan worden vermeden.
  2. Vermijd high impact sport of langdurige blootstelling aan warmtebronnen zoals sauna of een stoomcabine op de dag van de behandeling. Deze activiteiten verhogen de doorbloeding waardoor het herstelproces tegengewerkt wordt.
  3. Reinig de huid met koel water en gebruik milde producten om uw huid te verzorgen en te hydrateren.
  4. Verhoog de waterinname gedurende de eerste 2-3 dagen.
  5. Trek niet aan de velletjes! Wanneer er aan loszittende huid wordt getrokken kan blijvende pigmentschade worden veroorzaakt.
  6. Vermijd exfoliërende producten voor tenminste 72 uur of langer indien de huid nog tekenen van gevoeligheid vertoont.
  7. Hydrateer de huid gedurende de dag om het vochtgehalte van de huid op peil te houden en de huid te ondersteunen.

Contra-indicaties

Wij passen geen Pro Power Peel behandeling toe bij een klant die:
• Een cosmetische/medische procedure heeft ondergaan zoals laser, IPL, microdermabrasie of chemische peeling in de afgelopen twee weken
• Botox of andere injecties heeft ontvangen in de afgelopen week
• Retin-A heeft gebruikt in de afgelopen 48 uur
• RoAccutane (isotretinoïne) heeft gebruikt in de afgelopen 6 maanden
• Is gewaxt in de afgelopen 72 uur
• Een besmettelijke huidziekte of infectie heeft zoals een koortsblaas
• Zwanger is of borstvoeding geeft

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2024 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01