Dehcos

Dehcos Winter Specials

17 november 2017

Op uw best voor de feestdagen!

Het wordt weer vroeg donker, de lucht wordt kouder en voor u het weet zijn de feestdagen daar. Voor ons een uniek moment om onze collega Joy aan u voor te stellen. Onze nieuwe huidspecialiste gespecialiseerd in massages- en wellnessbehandelingen.

Speciaal hiervoor heeft Joy diverse behandelingen samengesteld voor tijdens het winter seizoen:

“Op uw best tijdens de feestdagen”

Prijs: € 45,-
Duur: 60 minuten

Geniet van een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling, waarbij de wenkbrauwen netjes worden gemodelleerd,  vervolgens wordt uw gezicht, hals en decolleté gereinigd gevolgd door een shiatsu drukpuntmassage met een aromessence serum naar keuze. Hierna krijgt u een specifiek masker speciaal aangepast naar uw huidconditie en tijdens het masker kunt u weg dromen met een heerlijke nek-schouder massage. Afsluitend met een passende dag/nachtverzorging kunt u thuis nagenieten van de essentiële oliën van Décléor die gebruikt zijn tijdens uw behandeling.

“hannah Fresh up”

Prijs: € 59,-
Duur: 75 minuten

Krijg een verfrissende, actieve en herstellende gezichtsbehandeling waarbij uw huid wordt herboren en optimaal zal stralen tijdens aankomende feestdagen. Tevens kunt u uw wenkbrauwen laten modelleren, krijgt een unieke dubbele reiniging én ervaart u de enzymatic skin peeling waarbij uw huid wordt gepolijst. Hierna krijgt u een hydraterende algen pakking, gevolgd door een huidverbeterende massage met een hoog geconcentreerde vitamine E crème. Afsluitend brengt Joy de Touch of Silk aan en voorziet hiermee uw huid van een zijde zachte winterjas.

“Op uw best tijdens het winterseizoen”

Prijs: € 59,-
Duur: 85 minuten

Ontspan, geniet en ervaar de unieke warme aromessence olie die gebruikt zal worden tijdens de unieke Décléor rug massage. Hierna krijgt u warme sloffen aangeboden en begint Joy aan de gelaatsbehandeling.

Als extra optie kunt u uw wenkbrauwen & wimpers laten verven of laat uw wenkbrauwen modelleren en geniet daarna van een dubbele reinigingsmethode waarna uw huid wordt gepolijst doormiddel van een natuurlijke scrub. Gevolgd door een shiatsu drukpuntmassage met een aromessence serum naar keuze. Tijdens een speciale aromaplastie pakking – waarbij uw huid veel energie krijgt en een optimale vochtboost- ondergaat u ook een mini manicure. Afsluitend met een passende dag/nachtverzorging geniet u thuis van een uitgeruste geest een warm lichaam.

Dehcos Tip!

Boek een van de bovenstaande behandelingen inclusief Décléor Advents kalender voor € 89,- (adviesprijs € 260,-). Zo geniet u niet alleen tijdens de behandeling van Decléor producten maar kunt u dit ritueel ook thuis tijdens én na de feestdagen voortzetten!

Stevige Rugmassage

Prijs: € 20,-
Duur: 25 minuten

Stevige nek-schouder-rug massage om vastzittende spieren los te maken.

Gellak Manicure

Prijs: € 20,-

Manicure met gellak, 14 dagen mooie nagels! Keuze uit OPI of CND.

Infinite Shine Manicure

Prijs: € 15,-

Mini Manicure met OPI Infinite Shine nagellak, 10 dagen mooie nagels, ook thuis eenvoudig aan te brengen en/of te verwijderen.

De bovenstaande behandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kunnen ook na kantoortijden of in het weekend worden geboekt. Deze behandelingen zijn tevens verkrijgbaar in de vorm van een cadeaubon. Een aanrader voor tijdens de feestdagen!

*Geldig t/m februari 2018 en alleen bij Joy te reserveren.

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2023 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01