Dehcos

Nieuw! Carbon Peeling

16 december 2021

Maximaal resultaat behalen met uiterste precisie en hoogwaardige apparatuur.

Wilt u littekens, vlekjes of andere onzuiverheden verminderen en huidveroudering aanpakken? Behaal maximaal resultaat met de Carbon Peeling van Dehcos.

Door met regelmaat een Carbon Peeling te ondergaan, wordt uw huid met uiterste precisie, professionele apparatuur en high-end cosmeticaproducten behandeld. De huidexpert kan u helpen met fijne lijntjes, huidverslapping, pigmentatie problemen, grove poriën of beschadigingen zoals littekens en meer. Onze hoogwaardige apparatuur maakt uw kwetsbare of aangetaste huid weer gezond en stralend.

Carbon Laser Peeling

De Carbon Laser Peeling is een combinatie van lasertechnologie (Q-Switch Nd Yag Laser) en medische koolstof. De Carbon Peeling is een effectieve manier om rimpels, pigmentvlekken, grove poriën, acne en littekentjes aan te pakken. Deze unieke therapeutische behandeling zorgt niet alleen voor een uitstekend zuiveringsproces maar stimuleert ook uw huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Hierdoor wordt zowel de opperhuid als het bindweefsel vernieuwd, uw huid wordt zichtbaar verstevigd, de huidstructuur wordt verbeterd en grove poriën, donkere plekjes en fijne lijntjes verminderen. Het resultaat van de behandeling is meteen zichtbaar, de huid is in de meeste gevallen al zachter, gladder en frisser na één behandeling. Voor een optimaal en langdurig resultaat adviseren wij met regelmaat een Carbon Peeling te ondergaan.

Behandeling

Voordat er gestart wordt met de Carbon Peeling wordt uw huid gereinigd en zal er een laagje medische koolstof (Carbon) op de huid worden aangebracht. De Carbon bindt zich met de huidcellen. Zodra dit mengsel is ingedroogd, gebruiken we de Q-Switch Nd Yag Laser met een speciaal filter om de Carbon van de huid te verwijderen. De laser verwijdert als het ware het vuil uit de poriën met als resultaat een stevige en zuivere huid. Na de behandeling wordt de huid nogmaals gereinigd en ontdaan van eventuele restjes Carbon.

Het is een veilige en vrijwel pijnloze behandeling en geschikt voor alle huidtypen. We passen deze behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid. Tijdens de behandeling kunt een beetje druk ervaren van het apparaat als de medische koolstof verdampt. Na de behandeling is het belangrijk om contact met water zoals douchen, sauna en (zwem)baden gedurende de eerste 24 uur na de behandeling te vermijden. Daarnaast dient u het contact met UV-straling tot 4 weken na de behandeling te voorkomen. Gebruik bij voorkeur een zonbeschermingsproduct met een hoge zonnefactor. U wordt bij iedere behandeling voorzien van persoonlijk advies en passende thuisverzorging.

Wilt u ook weer pronken met uw huid? Bespreek de mogelijkheden met onze huidexpert.

Voor meer informatie bekijkt u deze behandeling hier.

Of neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@dehcos.nl of te bellen met: 077 711 4367 .

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2024 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01