Dehcos

Welkom ROOTZ kapsalon!

11 februari 2021

Welkom ROOTZ kapsalon

Eindelijk mogen wij dit leuke nieuws met u delen!
Wij zijn verheugd te melden dat ROOTZ kapsalon vanaf 1 maart gevestigd zal zijn op onze locatie in Baarlo.

Vanaf maart kunt u in het pand van Dehcos Salon bij Kelly en Jitske van ROOTZ terecht voor uw kappersafspraak. In de toekomst kunt u rekenen op leuke combinatiebehandelingen en acties.

Maak kennis met Kelly en Jitske van ROOTZ:

ROOTZ staat voor: creatief, vernieuwend, stoer, kleurrijk en gezellig.
“Bij ons in de kappersstoel wordt u altijd voorzien van een persoonlijk advies voor een kapsel dat geheel bij u past. We kijken naar uw huidskleur, gezichtsvorm en naar de persoon die u bent. Wij luisteren goed naar uw wens en passen daar onze passie, kennis en vaardigheden op toe.”

ROOTZ is altijd op de hoogte van de laatste trends.
“Wij blijven up to date en vernieuwend in onze werkwijze door de trainingen van Wella Professionals en door het straatbeeld en de sociale media in de gaten te houden.”

Bij ROOTZ is iedereen welkom.
“Komt u voor een creatieve kleur, een mooie natuurlijke coupe of een trendy kapsel? Het is allemaal mogelijk. We zijn daarnaast niet alleen werkzaam in onze salon, wij krijgen ook energie van opdrachten op locatie, shows en fotoshoots. Met ROOTZ streven wij ernaar iedereen een tevreden gevoel en een trendy coupe te geven. Wij werken op afspraak, maar u bent altijd welkom om even binnen te lopen om te kijken of er een plekje vrij is.”

Maak kennis met Kelly:

Kelly is de eigenaresse van ROOTZ en zit al 18 jaar in het vak. Vijf jaar geleden nam ze de stap naar het ondernemerschap. Sindsdien heeft ze haar eigen visie op het kappersvak kunnen ontwikkelen en draagt ze haar passie en creativiteit over op anderen.

Het ondernemerschap begon met ROOTZ knipcafé in Maasbree, een ontzettend mooi en origineel concept: een kapsalon en café ineen. Om haar passie en visie te kunnen voortzetten, neemt ze vanaf maart 2021 haar eigen plek in op de locatie van Dehcos Salon.

Kelly’s grootste passies in haar leven zijn haar werk en reizen. Het kappersvak biedt haar de ruimte lekker creatief bezig te zijn en van reizen raakt ze geïnspireerd.
Kelly is gespecialiseerd in creatieve kleuringen: “Life is too short to have boring hair”. Maar, het creëren van een mooie, natuurlijke blondtint waar veel beweging in zit, beleeft ze ook veel plezier aan. Ze bezit daarnaast nóg een uitzonderlijke kwaliteit, namelijk het knippen van kinderen. Een kind in een kappersstoel kan soms een uitdaging zijn, maar niet bij Kelly. De kids zitten graag bij haar in de stoel. “Kapper Kelly” is een waar begrip in Maasbree en omstreken.

Maak kennis met Jitske:

Jitske is al 4,5 jaar werkzaam bij ROOTZ en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een creatieve haarstylist.

Ze is leergierig en, net als Kelly, erg creatief. Jitske is graag de hele dag druk in de weer en maakt graag mensen blij met het geven van persoonlijk advies en het uitwerken van een mooie kleur of coupe.
Het liefste krijgt ze de vrijheid om een kapsel te creëren waar ze haar creativiteit helemaal in kwijt kan.

Jitske is een perfectionist. U bent er daarom van verzekerd dat u met een perfecte coupe de kapsalon verlaat.
In haar vrije tijd zit Jitske niet stil en houdt ze van gezelligheid. Haar vrije tijd brengt ze dan ook zo veel mogelijk door met vrienden, familie, haar hond, of op de voetbalclub.

Jitske en Kelly kunnen niet wachten om u bij ROOTZ te mogen verwelkomen.

SEE YOU SOON @ ROOTZ

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2024 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01