Dehcos

Wondgenezing & zuurstof

8 augustus 2017

Iedereen kent het wel. Gevallen met de fiets, een lelijke brandwond of een (open) wond na een operatie… U denkt: Oh nee, dat wordt een litteken?!

Maar is dat wel zo? Kan hier niet iets aan gedaan worden? Jazeker kan dat! Wij hebben hier speciale en ook zeer effectieve behandelingen voor. Het maakt voor de behandeling niet uit wat voor soort wond het is, want de combinatie !QMS producten met zuurstof is wonderbaarlijk!

Het herstel van uw huid is zeer snel te zien, hoe kan het eigenlijk dat het zo snel hersteld? Als volgt: Er zijn twee dingen die erg belangrijk zijn bij een wondgenezing; collageen en zuurstof. Collageen is het belangrijkste huideiwit van ons lichaam. Maar liefst 65% bestaat uit huideiwitten. Collageen is verantwoordelijk voor het vochtgehalte, elasticiteit en flexibiliteit van de huid, dit is daarom niet te missen bij het herstel van een wond.

Wanneer we collageen combineren met zuurstof dan gebeuren er wonderen! Superieure resultaten zijn er te behalen in een korte tijd zonder de natuurlijke beschermlaag te vernietigen. Dit is waar wij samen met !QMS voor staan.

Zuurstof staat namelijk voor “nieuw leven” inblazen. Er wordt tijdens de behandeling met een speciale applicator én met een bepaalde druk puur geconcentreerde zuurstof aangebracht op en “in” uw huid. Dit zorgt ervoor dat de geconcentreerde zuurstof direct in de basaal cellenlaag terecht komt. Hier vindt de celdeling van uw huid plaats, hierdoor verbetert de celdeling en kapotte huidcellen kunnen sneller herstellen. Het verschil is al te zien na 1 behandeling.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, daarom hebben wij speciaal hiervoor een kuur samengesteld. Wilt u meer informatie over hoe wij uw huid binnen korte tijd kunnen herstellen? Neem dan direct contact met ons op.

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2024 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01