Dehcos

De beste coach voor uw huid

14 mei 2019

hannah viert dit jaar haar 40-jarig jubileum waar de hannah huidcoaches die gespecialiseerd zijn in bindweefselmassage al decennialang onderdeel van uitmaakt. Deze intensieve massage is een up to date specialisme en anno 2019 nog steeds revolutionair te noemen.

Een huidcoach die volgens het hannah concept werkt doet veel meer dan alleen het structureel verzorgen van de huid. Zij coacht immers haar cliΓ«nten op meerdere fronten en met empathie, op de weg naar een gezonde, vitale en mooie huid. Je verdient het beste in huidverbetering en iedere huid behoeft een andere aanpak. Samen met een huidcoach wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld met als doel het allerbeste uit je huid te halen. Door tijdens de behandelingen bij de huidcoach Γ©n thuis zelf te werken volgens het hannah systeem voor huidverbetering, wordt de huid dagelijks aan het werk gezet om een betere conditie te krijgen. Dit is net zo onmisbaar als sporten voor het hele lichaam!

hanna-huidcoach-dehcos-salon-2

Missie

De missie van hannah zie je terug in elke tak van sport. Vrouwen in hun kracht zetten, want zelfverzekerdheid is echte beauty. Een mooie, gave huid kan zeker daartoe bijdragen. Zo is hannah hoofdsponsor van Miss Nederland en met hun nieuwe campagne zetten zij twee jonge sportheldinnen, hockeyster Lidewij Welten en schaatsster Antoinette de Jong, in het zonnetje!

Uw hannah huidcoach bij Dehcos Salon

Ook bij Dehcos staat een hannah huidcoach voor u klaar. Milou is onze specialiste in bindweefselmassage voor persoonlijk resultaat. Neem contact op met de salon via 077-7114367 of stuur een email naar info@dehcos.nl om uw behandeling bij Milou te reserveren!

  • 132
  • Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht.

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2024 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01