Dehcos

Geef een glimlach cadeau!

25 februari 2022

Een moment van ontspanning en even niet ziek voelen: dát is wat een gratis verwenmoment voor iemand met kanker kan betekenen. Geef een gratis gezichtsbehandeling t.w.v. €68,50 cadeau aan iemand die het echt kan gebruiken.

De stichting Look Good, Feel Better organiseert samen met hannah dit jaar een speciale editie van ‘Geef een glimlach cadeau’. Dehcos Salon doet natuurlijk mee aan dit hartverwarmende initiatief en geeft daarom een gratis behandeling cadeau aan vijf (ex)patiënten.

Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan het lijkt: positieve aandacht voor uw lichaam geeft een boost aan uw zelfvertrouwen en nieuwe energie. Even nergens aan denken en met een glimlach genieten; bij onze hannah Huidcoach bent u in goede, deskundige handen.

Hoe werkt deze actie?

Als deelnemende salon geven wij een gratis behandeling t.w.v. €68,50 cadeau aan vijf (ex)patiënten.
Deze behandelingen zijn bedoeld voor mannen en vrouwen met kanker, waarvan de laatste medische behandeling niet langer dan 12 maanden geleden is. De uitgekozen personen kunnen vanaf 17 maart terecht bij onze hannah Huidcoach voor een heerlijke verwenbehandeling en een oppepper van de huid.

Meedoen aan deze actie?

U kunt uzelf of een ander opgeven door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Vul uw naam, het e-mailadres en het telefoonnummer in zodat we contact met u op kunnen nemen als één van de uitgekozen personen bent. Laat ons in het opmerkingenveld in het kort weten waarom u vindt dat u of een ander deze behandeling moet winnen.

Extra opvallen? Deel ons bericht over “Geef een Glimlach cadeau!” op social media en tag ons zodat we zoveel mogelijk mensen bereiken. Dit is uiteraard niet verplicht.

🧡 Aanmeldformulier:

    Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op www.geefeenglimlachcadeau.nl 

    *Deelnemen aan deze actie kan tot dinsdag 14 maart 12:00 uur. De winnaars worden op onpartijdige wijze gekozen en persoonlijk benaderd. Wanneer een reactie van een winnaar uitblijft, zal er na 2 dagen een nieuwe winnaar worden geselecteerd. Indien u vragen heeft over deze actie, kunt u hier: contact met ons opnemen.

    Op de hoogte blijven?

    Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

    © 2003 - 2024 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01