Dehcos

Eindelijk een goede crème?!

8 april 2016

Het is zover. U heeft er diep voor in de buidel moeten tasten, maar nu heeft u ‘m hoor! Ook u heeft nu eindelijk die ene topcrème op het badkamerplankje staan. Maar nu rijst natuurlijk de vraag: is dit ook echt zo? Kan zo’n ‘topcrème’ toch ook een slechte crème zijn? En waarom kan zo zijn dat het na lang zoeken en uitproberen misschien weer niet het juiste product is?

Iedere huid heeft zijn eigen behoeften. Ieder leven, ieder gedrag, iedere persoonlijkheid kan van invloed zijn op het kiezen van de juiste verzorging voor uw huid. Dat maakt het kiezen nu juist zo moeilijk. Want de belofte op het potje dat de crème rimpels laat verdwijnen en tien jaar jonger maakt, wordt meestal niet waargemaakt.

Crème-checklist
Om u verder op weg te helpen, zijn er een aantal aandachtspunten om op te letten voordat u een crème aanschaft.

  1. Bent u veel buiten? Zorg er dan voor dat u een product uitzoekt met SPF (Sun Protecting Factor) erin.
  2. Kijk ’s ochtends eens goed naar uw huid in de spiegel op een afstand van zo’n 10 centimeter. Hoe ziet uw huid eruit? Hoe voelt hij aan? Ziet u oneffenheden? Wat denkt u dat uw huid nu nodig heeft?
  3. Waarmee reinigt u uw huid? Met reinigingsdoekjes? Of lekker gemakkelijk: met het badschuim van de kinderen? Ik hoop het niet. Zonder een goede en vooral huidvriendelijke reiniging kunnen uw verzorgingsproducten niet datgene doen waar ze voor gemaakt zijn.

Trek dat uitpuilende badkamerkastje eens open en kijk eens goed naar de huidverzorgingsproducten die er staan. Ben kritisch, net zoals het uitkiezen van een nieuwe broek of nieuwe kleur voor de slaapkamermuur. Helpen de crèmes die u bezit goed, denkt u? Doen ze wat u wilt? Bent u er tevreden over?

Is dat niet het geval of twijfelt u, kom dan eens langs in onze salon voor een gratis en vrijblijvende huidmeting. Ook kunt u via onze webshop een product-adviesformulier invullen. Wij helpen u graag in de zoektocht naar die ene topcrème die wél aan de behoeftes van uw huid voldoet.

En dat potje ‘top’ crème? Maak er iemand anders blij mee voor wie de crème wel helpt en ontvang een glimlach terug. U zult zien dat die miskoop u toch even heeft laten stralen.

Bent u tevreden over uw crème?

Reacties uitgeschakeld.

Laat een reactie achter

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2023 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01