Dehcos

Maandactie: Bindweefselmassagekuur

3 september 2020

Profiteer iedere maand van een nieuwe, voordelige maandactie bij Salon Dehcos. Met deze maand: de Bindweefselmassagekuur.

“Zonder doorbloeding geen huidverbetering”. Gezond en er mooi uit zien, dat willen we toch allemaal? Er bestaan in de beautybranche verschillende technieken om dit te kunnen bereiken. Bij huidverbetering gaat het er voornamelijk om wat u wilt bereiken en hoe u uw huid gaat aanpakken. Een manier om uw huid te verbeteren én tevens ook preventief te werken tegen anti-aging, is met een bindweefselmassage. In de maanden september en oktober bieden we u tijdelijk een voordelige Bindweefselmassagekuur aan.

 

Bindweefselmassagekuur:

Week 1: 50 min. bindweefselmassage, incl. peeling
Week 2: 40 min. bindweefselmassage
Week 4: 50 min. bindweefselmassage, incl. zuurstof of ELT

Alleen in september en oktober voor € 149,-

(normaliter: € 201,-)
Merk naar keuze.

Boek uw afspraak met Milou.

 

De voordelen van een bindweefselmassage:

De bindweefselmassage is een techniek die de algehele huidconditie verbetert. Het is een resultaatgerichte massagebehandeling waarbij de doorbloeding gestimuleerd wordt. Dit is erg belangrijk, omdat bij een huid met een slechte doorbloeding de celwanden maar moeilijk producten opnemen en/of afvalstoffen afvoeren. Bij een slechte of minder goed doorbloedde huid ontstaan er dan ook sneller rimpels, verklevingen of acne.

Tijdens een bindweefselmassage worden de fibroblasten gestimuleerd door de stevige massagetechnieken. Fibroblasten zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel in de huid. Zij zorgen ervoor dat het collageen in uw huid wordt gestimuleerd en het weefsel steviger wordt. Daarnaast worden ook de mestcellen geprikkeld, deze cellen regelen het immuunsysteem in de huid. Ze zorgen voor onder andere de aanmaak van histamine, heparine, chondroitine zwavelzuur en hyaluronzuur. Een goede verhouding van deze stoffen uit zich in een mooi doorbloede en frisse huid. Dit is al zichtbaar na één bindweefselbehandeling.

Welke resultaten kunnen we behalen met de bindweefselmassagekuur?
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Krachtige stimulatie van de doorbloeding
  • Opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Verbetering van de huidweerstand
Wilt u naast de Bindweefselmassagekuur nog extra resultaat behalen?

Heeft u een fronsrimpel, lijntjes op uw bovenlip, kraaienpootjes, een verslapte huid of andere anti-aging kenmerken die u wil laten behandelen in het gelaat of op uw decolleté?

Naast de bindweefselmassagekuur kunt u bij ons ook terecht voor rimpelreductietherapie. Dit is een opvolgbehandeling van een bindweefselmassage. Bij rimpelreductietherapie worden massagetechnieken gebruikt die specifiek op een rimpel, litteken en/of volumeverlies werken. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat uw huid verbetert tussen de 35% tot 80% wanneer er in kuurverband rimpelreductietherapie wordt uitgevoerd.

Voor meer prijzen & mogelijkheden neem contact met ons op, of bekijk: Huidverbetering

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2024 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01