Dehcos

Maandactie: Maria Galland Pakking

4 september 2020

Intensieve anti-aging gezichtsbehandeling met een natuurlijk liftend effect.

Uw huid moet uw hele leven lang meegaan en natuurlijk wilt u dat ze er goed uitziet. In de loop der jaren wordt de huid blootgesteld aan een hele reeks interne en externe invloeden die het uiterlijk kunnen beïnvloeden, maar deze effecten verschillen voor elk individu en zelfs voor elke zone van onze huid. Het is dan ook waardevol te investeren in een verzorging dat is afgestemd op de complexe behoeften van uw huid. Als maandactie bieden we u daarom in de maand oktober de Maria Galland pakking aan.

Maandactie oktober
Maria Galland Pakking

Alleen in oktober: € 79,-

normaal: € 98,25

Deze intensieve anti-aging gezichtsbehandeling met een natuurlijk liftend effect, helpt u om uw huid er tot 90% jonger uit te laten zien*.

De pakking bestaat uit 10 behandelingsstappen en deze vormen samen de unieke en efficiënte Méthode Mosaïque Modelante waarmee de zorgvuldig geselecteerde werkstoffen sneller en dieper in de huid worden opgenomen. Verwen uzelf met deze heerlijke behandeling.

Het zelf verwarmende masker bereikt een temperatuur van ongeveer 37 tot 42 graden. Het is gemaakt van klei en water. De warmte van de pakking opent de poriën zachtjes waardoor de voedende werkstoffen diep in de huid kunnen doordringen voor een optimaal resultaat, voordat het masker op natuurlijke wijze weer afkoelt.

20 Minuten is de optimale tijd dat de Maria Galland pakking nodig heeft om haar positieve eigenschappen hun werk te kunnen laten doen. De natuurlijke afkoeling van het masker sluit de poriën geleidelijk, kapselt de waardevolle werkstoffen in en creëert een onmiddellijk zichtbaar liftend effect.

Nieuwsgierig?

Maak hier uw afspraak met Anne of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk de korte video voor een impressie van deze behandeling:

 

*Verjongingsindex: de test is gebaseerd op de enkele applicatie van 3A Complexe Modelant Defense Anti-age bij 35 personen van 40–60 jaar onder klinisch-dermatologische omstandigheden; resultaat uitgedrukt in %; het algehele resultaat is gebaseerd op de gemiddelde resultaten voor een stevigere, egaal gemaakte, veerkrachtigere en soepelere huid. Bron: Maria Galland

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2024 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01