Dehcos

Valmont Essence of Bees

22 december 2017

In 2017 heeft Valmont haar assortiment aangevuld met dé exclusiefste lijn van deze eeuw genaamd: Valmont Essence of Bees, welke een onderdeel is van l’Elixir des Glaciers.

Valmont l’Elixir des Glaciers: biedt met bijzondere concentraten een zeldzame combinatie van unieke en kostbare ingrediënten. De meest hoog geconcentreerde werkstoffen in Zwitserland, onttrokken op 2000 meter hoogte aan de voet van een van de duizend jaar oude gletsjers, Plantenextracten met een dosis DNA triple concentraat welke 15x hoger ligt dan de reguliere Valmont producten. Exclusieve formules voor dames en heren die op zoek zijn naar exclusiviteit in de top van huidverbetering. De l’Elixir des Glaciers lijn geeft een ware uitnodiging om de parel in de cosmetica branche te ontdekken.

Het gaat bij deze high-end anti-aging lijn om kwaliteit, kennis en kunde. Wij van Dehcos – Skin Professionals zijn hierop geselecteerd. Met trots presenteren wij u onze nieuwe Valmont Essence of Bees behandelingen. Gezien kennis, kwaliteit en kunde hoog in het vaandel staan om deze behandeling te mogen uitvoeren, Is onze Valmont specialist dan ook speciaal voor deze luxe lijn opgeleid en zal een behandeling uitvoeren waar u tot op heden alleen nog maar van droomde!

De exclusieve producten gewonnen uit de korf!

In de tijd dat bijen worden bedreigd door de industrialisatie van de landbouw en het gebruik van pesticiden, is er een plek waar zij beschermd worden door de welwillende hand van de mens: Zwitserland. Met de Essence of Bees onthult Valmont haar nieuwe collectie, een eerbetoon aan bijen, flora, wetenschap, ambachten en luxe gemaakt in Zwitserland. Voor het eerst behaalt L’Elixir des Glaciers de technische prestatie om de essentie van de producten uit de korf in een exclusief complex samen te brengen. Honing, propolis en royal jelly voor een zuiver fysiek en stralend uiterlijk.

Valmont Essence of Bees producten

Valmont Essence of Bees behandelingen

“l’Elixir Majestueuse Lift”

60 minuten
€ 105,-

Laat u veroveren door de unieke samenstelling uit de Valmont Essence of Bees lijn; elixer van honing, propolis en royal jelly. Dit gecombineerd met onze dermashaper, welke u direct een liftend resultaat zal geven. Kortom u straalt als nooit tevoren!

“l’Elixir Majestuese Exclusief”

90 minuten
€ 181,-

Laat u veroveren door één en al luxe. Met gepatenteerde Elixir des Glaciers producten met ingrediënten gewonnen uit de Alpen in Zwitserland. Dit samen met twee exclusieve pakkingen en met het gebruik van apparatuur liften wij uw huid en zorgen voor een stralend eindresultaat.

“l’Elixir Majestueuse Ultimate”

120 minuten
€ 245,-

Ervaar de exclusiefste Valmont behandeling van de eeuw! Inclusief uitgebreide decolleté behandeling, pure zuurstof én gebruik van de gepatenteerde Essence of Bees producten. U ondergaat een buitengewone pure ervaring waarbij exclusiviteit voorop staat.

De ervaring van onze Valmont specialiste

Zeer vereerd voelen wij ons als onze Valmont cliënten de schoonheidssalon verlaten met een glimlach. Totaal ontspannen en genoten van de pure zuivere l’Elixir Des Glaciers Essence of Bees  werkstoffen uit de Zwitserse Alpen. Ze zien het directe resultaat en wij weten dat het resultaat langdurig standhoud. Hierdoor zijn wij trots op onze nieuwe prestaties!

Wilt u meer informatie? Of ook genieten van onze exclusieve behandelingen?

Neem gerust contact op met onze Valmont Huidspecialiste, zij voorziet u graag van alle informatie.

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2021 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01