Dehcos

Nieuw! La Colline

28 mei 2018

La Colline biedt huidverjonging wanneer huidverbetering stopt.

Waar huidverbetering stopt, gaat La Colline verder. Dit Zwitserse beautymerk heeft zich toegelegd op het ontwikkelen van de beste en meest doeltreffende producten als het gaat om het verjongen van de huid.

Als zeer gedreven huidspecialiste ben ik vereerd dat ik u kennis kan laten maken met ons nieuwe celtherapie merk La Colline. In de salon lever ik nieuwe prestaties en super resultaten! Mijn klanten ervaren een warme luxe behandeling met direct een zichtbaar resultaat. Met onze huidverbeterende behandelingen kunnen wij u al enthousiasmeren maar met onze ‘celtherapie behandelingen’ (zoals het merk La Colline) kunnen wij u doen verbluffen. De werkstoffen zijn zeer hoog en puur geconcentreerd, hierdoor werken we dieper in de huid en houdt het resultaat langer vast. Een zeer mooie combinatie wanneer u ook deze producten thuis gebruikt.

La Colline staat bekend om haar Zwitserse expertise op het gebied van huidverjonging. De producten zijn ontstaan door een samenwerking tussen Zwitserse biologen en een team van cosmeticadeskundigen. Niet voor niets is het merk afkomstig van een gebied in de Zwitserse Riviera dat wereldwijd bekendstaat als het hart van de biotechnologische industrie. Het is dé plek als het gaat om kennis van cellulaire huidtherapie; waar de natuur en de allernieuwste technologie samenkomen.

Krachtige werkstoffen en natuurlijke extracten

De producten bevatten het gepatenteerde werkstofcomplex genaamd CMAge Complex. Daarmee waarborgt La Colline de effectieve werking van alle anti-aging producten. De drie pijlers hydratatie, bescherming en oxygenatie, het verzadigen van de huid met zuurstof, werken diep in de huidcellen door.

De formules zijn gebaseerd op de nieuwste biotechnologie en worden gecombineerd met botanische extracten waarvan de effectiviteit klinisch is getest. Alleen de meest geconcentreerde werkstof wordt gebruikt in uw crème, wat zorgt voor direct zichtbare en langdurige resultaten. Denk hierbij aan een gelifte huid, vervaagde rimpels, een betere vochtbalans, een gladde huid, een verfijnde huidstructuur, een vitalere huid en een stralende teint.

La Colline heeft verschillende verzorgingslijnen ontwikkeld en biedt hoogwaardige oplossingen voor ieders behoefte als het gaat om huidverjonging bij dames én heren.

La Colline is een merk op basis van celtherapie

De behandelingen van La Colline worden alleen uitgevoerd door onze celtherapie-specialiste. Zij is gespecialiseerd in deze huidtherapie en weet alles van de gebruikte werkstoffen, de werking van cellen en huidverjonging. Zo kan zij u helpen het gewenste resultaat te bereiken.

De huidspecialiste neemt u mee in een oase van rust en harmonie, terwijl gewerkt wordt aan een verjongde huid. Beleef een complete behandeling waarin speciale massagetechnieken uw geest volledig laten ontspannen en waarbij uw huid optimaal wordt voorzien van nieuwe energie. Uw huid straalt na afloop als nooit tevoren en lijkt te zijn ontwaakt uit een diepe slaap.

Wilt u graag kennis maken met onze celtherapie specialiste of wilt u meer weten over ons nieuwe merk? Neem dan gerust contact met ons op, onze huidspecialiste helpt u graag verder.

La Colline Kennismakingsactie

“Masque Treatment behandeling + 50ml La Colline Masker”

60 minuten
€ 125,-
(Normaal € 245,-)

Tot en met juli 2018 kunt u genieten van een speciale La Colline-Expertbehandeling met een waarde van € 245,- voor slechts een fractie van de prijs.

Oftewel geniet 60 minuten lang van de Zwitserse weldaad, inclusief een heerlijk 50ml La Colline Masker voor thuis gebruik (met een gemiddelde waarde van € 137,-) dit alles voor slechts € 125!

La Colline producten kopen

Bestel hier alle La Colline producten.

Probeer La Colline nu zelf en ervaar het verschil!

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2024 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01