Dehcos

Ontdek de nieuwe Decléor Bamboo Massage!

1 april 2019

Waarschijnlijk heeft u wel eens gehoord van een hot-stone of kruidenstempelmassage. Wij introduceren nu een heel nieuw concept, namelijk de Decléor Bamboo Massage!

Intensieve spiermassage
Deze massage noemen we ook wel de SOS Deep Tissue-Massage, omdat het een diepe intensieve werking heeft op de spieren, de doorbloeding gestimuleerd wordt en afvalstoffen worden afgevoerd. De bamboemassage is ontwikkeld bij Decléor in samenwerking met Sylvie Figuet. Zij heeft door de jaren heen veel massages ontwikkeld. Zo ook deze unieke massage!

Waarom is er specifiek voor bamboe gekozen?
Het masseren met bamboe heeft verschillende invloeden op de spieren, namelijk:
– het optimaliseert het spierherstel;
– het is een lichte, maar robuuste massage-accessoire die de kracht van de massagebewegingen vergroot;
– het verbetert de bloedcirculatie en ontspant het lichaam;
– er zijn verschillende maten beschikbaar voor iedere lichaamsvorm. Zo is er altijd een passende massage-intensiteit voor elke lichaamsvorm.

Hoe zit de massage in elkaar?
Tijdens de massage zijn er per lichaamsgebied drie fases:
Fase 1: Stimulatie van drie stromen, namelijk het bloed, de lymfe en de energiestroom.De bamboe helpt bij het afvoeren en verwijderen van gifstoffen en overtollig water. De bloedcirculatie van de onderste lichaamsdelen naar het hart verbetert. De energetische stimulatie helpt daarnaast spanning te verlichten dankzij de lichte bewegingen.
Fase 2: Het stretchen van de spieren. Deze stap warmt de spieren op en verlicht spanningen of samentrekkingen in de spieren. De doorbloeding in de spieren wordt versterkt door een betere zuurstofvoorziening.
Fase 3: Spierontspanning. De laatste fase werkt zowel op psychische als op emotionele spanningen. De bamboe stimuleert zenuwvezels over het hele lichaam, versterkt de spieren en geeft ze nieuwe energie. Het lichaam wordt van zuurstof voorzien en de stress vermindert. Dit resulteert in een algemeen gevoel van ontspanning voor lichaam en geest.

Herstellende balsem
De massage wordt uitgevoerd met de Decléor Cica-Botanic Balm. Deze SOS-balsem bevat essentiële oliën van eucalyptus die een antiseptische (bacteriedodende) en herstellende werking hebben. Voor zichtbare huidreparaties van 100% natuurlijke oorsprong. Deze balsem is zowel inzetbaar voor het gezicht, als voor het lichaam. Ook is de balsem ideaal om te gebruiken op droge, ruwe plekjes of op de gevoelige huid die normaal snel allergisch reageert.

Producten voor het hele gezin
De luxe Cica-Botanic balm en de Cica-Botanic oil zitten samen in de unieke Cica-Botanic SOS Box. Deze producten kunt u voor het hele gezin gebruiken. Schrale, ruwe plekken verdwijnen namelijk als sneeuw voor de zon. De verzorgende producten geven uw huid optimaal comfort en zijn ook in te zetten bij zonverbranding. Kortom: twee producten die u veelzijdig kunt inzetten en die onmisbaar zijn in uw badkamer!

Onze Decléor Bamboo Massages
Bamboo Massage van 75 minuten inclusief eucalyptusthee met wat lekkers, nu €56,50. (Normaal €78,25)

Bamboo Massage van 75 minuten inclusief luxe Cica-Botanic SOS Box (oil en balm) en eucalyptusthee met wat lekkers, nu €96.  (Normaal €148,25)

Interesse?
Bel gerust 077 711 43 67 voor het plannen van een afspraak, of loop even binnen in onze salon.

 

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2021 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01