Dehcos

Nieuw! Permanent Ontharen

14 december 2021

Permanent Ontharen bij Dehcos met IPL of SHR

Reken af met ongewenste haargroei

Heeft u last van jeuk, irritatie en pijn na het ontharen of wilt u van uw haargroei af? Kies dan voor Permanent Ontharen bij Dehcos. Bij ons kunt u terecht voor het permanent ontharen van uw lichaam en gezicht. Dit doen wij door middel van de IPL of de SHR techniek. Begin direct met deze behandeling en geniet van een haarvrije lente en zomer!

Intense Pulsed Light (IPL)

IPL staat voor Intense Pulsed Light en is een techniek dat werkt met lichtenergie die wordt geabsorbeerd door het haar en haarwortel. IPL richt zich op het pigment in het haarzakje. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd en werken wij doormiddel van meerdere behandelingen toe naar een haarvrije zone. Voordat we starten, zal er een verkoelende gel op de zone worden aangebracht. De behandelend huidexpert zal de huid gestructureerd en geleidelijk behandelen met het handstuk van het IPL-apparaat zodat de hele zone voorzien wordt van lichtflitsen. IPL is effectief, eenvoudig en veilig toe te passen op vele haar- en huidtypes. De mate van pigment in de haren en in de huid zijn belangrijke factoren voor een optimale behandeling. Des te groter het contrast tussen haarkleur en huidskleur, des te beter de lichtflitsen worden geabsorbeerd en des te beter het resultaat. Als de lichtflitsen de huid bereiken kunt u een prikkeling ervaren. Wij vergelijken dit met een soortgelijk gevoel alsof er een elastiekje tegen uw huid slaat.

Super Hair Removal (SHR)

SHR staat voor Super Hair Removal en is een unieke methode. Een groot voordeel van de SHR-techniek is dat het vrijwel pijnloos is en daarom uitermate geschikt voor de meest gevoelige zones van het lichaam. In tegenstelling tot IPL, werkt deze techniek niet op basis van pigment maar worden de haarfollikels langzaam opgewarmd door middel van lichtflitsen. Dit zorgt ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden en daardoor geen haar meer produceren. SHR is effectief, snel en geschikt voor lichte haren en de donkere huid.ย Over het algemeen zijn er met de SHR techniek minder behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Voordat we starten, zal er een verkoelende gel op de zone worden aangebracht. SHR wordt ook wel Cold Laser genoemd vanwege het koelsysteem, hierdoor is de behandeling goed te verdragen. Het is mogelijk dat u tijdens de behandeling een warm gevoel ervaart.

Intakegesprek Permanent Ontharen

We starten met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreekt de huidexpert de zone(s) die u graag wilt laten behandelen en wordt er bepaald welke techniek wordt toegepast. We bieden u een korte ervaring met de techniek door middel van een proefflits en het persoonlijke behandelplan met prijsopgave wordt opgesteld. Het totaal aantal behandelingen is persoonlijk en hangt af van de te behandelen zones en de haargroei.

Waarom wachten?!

De herfst- en winterperiode is uitermate geschikt om te starten met het Permanent Ontharen. Naast het feit dat u dan op tijd bent voor een haarvrije lente en zomer, mag u voor deze behandelingen niet te gebruind zijn. Het is daarom absoluut ongewenst voorafgaand en na afloop van een behandeling in contact te komen met de zon, de zonnebank of een bruiningscrรจme; dit brengt namelijk vervelende risico’s met zich mee. Een ander voordeel om er meteen mee te starten is het feit dat er tussen de behandelingen een tijdsbestek van 6-8 weken zit waardoor u nu nog genoeg tijd heeft om een aantal behandelingen te ondergaan voordat het mooie weer aanbreekt. Uiteraard worden alle adviezen omtrent de behandelingen nadrukkelijk met u besproken tijdens het intakegesprek en tijdens de ontharingsbehandelingen zelf.

Voor meer informatie bekijkt u deze behandelingen hier.

Of neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@dehcos.nl of te bellen met: 077 711 4367 .

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2023 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01