Dehcos

Reken af met ongewenste haargroei.

Heeft u last van ongewenste haargroei? Altijd jeuk, irritatie en pijn na het ontharen? Of wilt u gewoonweg van uw haargroei af?
Kies dan voor Permanent Ontharen bij Dehcos.

Bij Dehcos kunt u terecht voor het permanent ontharen van uw lichaam en gezicht. Dit doen wij door middel van IPL of de SHR techniek. SHR wordt ook wel Cold Laser genoemd vanwege het koelsysteem. De behandeling is snel, pijnloos en pakt zelfs lichte haartjes aan.

Tijdens het intakegesprek bespreekt de huidexpert de zone(s) die u graag wilt laten behandelen en wordt er bepaald welke techniek wordt toegepast. We bieden u een korte ervaring met de techniek door middel van een proefflits en het persoonlijke behandelplan wordt opgesteld.

Tip: Indien u besluit te starten met het behandelplan, kies dan voor pakketvoordeel en profiteer van 10% korting op de totaalprijs van 3 behandelingen.

Intake

Tijdens deze Intake bespreekt de specialist uw wensen en wordt er bepaald welke techniek zal worden toegepast. We bieden u een korte ervaring met de IPL- of de SHR-techniek door gebruik te maken van een proefflits en er wordt een persoonlijke prijsopgave voor u opgesteld.

Intense Pulsed Light (IPL)

IPL staat voor Intense Pulsed Light en is een techniek dat werkt met lichtenergie die wordt geabsorbeerd door het haar en haarwortel. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd en werken wij doormiddel van meerdere behandelingen toe naar een haarvrije zone.

Super Hair Removal (SHR)

SHR staat voor Super Hair Removal en is een unieke methode waarbij de haarfollikel wordt opgewarmd en vernietigd doormiddel van lichtflitsen. SHR wordt ook wel Cold Laser genoemd vanwege het koelsysteem. Een groot voordeel van de SHR-techniek is dat het vrijwel pijnloos is.

Fase 1: Kennismaking

Fase 2: Behandeling van de zones

Door middel van: IPL (Intense Pulsed Light) of SHR (Super Hair Removal).

Fase 3: Pakketvoordeel

Profiteer van voordeel door een pakket van driebehandelingen af te nemen.
U krijgt dan 10% korting op de totaalprijs welke in zijn geheel dient te worden voldaan.

Behandelingen

© 2003 - 2023 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01