Dehcos

Innerlijke en uiterlijke schoonheid

Om de kwaliteit en service voor onze bestaande klanten te behouden, kunnen er op dit moment geen nieuwe klanten worden aangenomen. Bent u al klant en staat u in ons systeem? Dan kunt u uiteraard gebruik blijven maken van ons online boekingssysteem.

Wilt u graag op de wachtlijst komen te staan? Stuur dan een mail naar info@dehcos.nl en dan houden wij u op de hoogte zodra er een plekje vrij komt!

Voor online advies kunt u terecht bij ons productadviesformulier.

Iedere nieuwe klant ontvangen wij met een Dehcos Experience. De Dehcos Experience bestaat uit een uitgebreid intakegesprek waarin we de tijd nemen uw huid van a tot z te analyseren. Op basis van een uitgebreide huidmeting en uw wensen wordt er een passend behandelplan en een compleet productadvies op maat geformuleerd. Dehcos werkt op onafhankelijke wijze met diverse hoogwaardige cosmetica- en cosmeceutical merken waardoor het advies wordt vorm gegeven op basis van uw behoeften en uw huidconditie.

Naast een goede uiterlijke verzorging, kunt u uw schoonheid van binnenuit positief beinvloeden door het gebruik van de juiste voeding en suppletie. Om het gewenste resultaat te bereiken, adviseren wij welke voeding en suppletie het beste is voor uw huid a.d.h.v. een uitgebreide voedingsanalyse.De juiste suppletie kan bijdragen aan het vertragen van het ontstaan van rimpels, verslapping van de huid en andere tekenen van huidveroudering, alsook het ondersteunen van de vochtbalans en de elasticiteit van de huid.

Bij Dehcos bent u aan het juiste adres voor het behalen van een optimaal resultaat.

Suppletie

Wij streven naar het beste huidresultaat. Naast het verzorgen van uw uiterlijk doen wij dit ook door middel van het adviseren van de juiste suppletie. Het gebruik van de juiste supplementen kan uw uiterlijke schoonheid en algehele gezondheid positief beïnvloeden.

Diverse merken

Dehcos biedt talloze mogelijkheden om het beste huidresultaat te bereiken door een groot aanbod van cosmetica- en cosmeceuticalmerken. Uw behandelplan en productadvies wordt onafhankelijk vorm gegeven op basis van uw persoonlijke wensen en huidconditie.


Professionele apparatuur

Wij werken met professionele, huidverbeterende apparatuur die wordt ingezet tijdens uw intake, uw behandeling en/of voorafgaand aan uw behandeling. Hierdoor wordt iedere behandeling afgestemd op wat uw huid op dat moment nodig heeft.

Dehcos Experience

Dehcos voedingsadvies

Dehcos Expert Special

Heeft u een specifiek huidprobleem en wilt u samen met ons het optimale resultaat behalen? Dan raden we u aan om te kiezen voor de Dehcos Experience.

Behandelingen

© 2003 - 2024 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01