Dehcos

Langdurig resultaat voor een specifiek huidprobleem

Wilt u een langdurig resultaat voor een specifiek huidprobleem? Heeft u een kleine onvolkomenheid of iets aan uw huid waar u zich al jaren aan stoort? Kies dan voor een expert-behandeling.

Om precies te weten van welke behandeling uw huid het meeste profijt heeft, beginnen we altijd met een uitgebreide huidanalyse en een huidmeting. Daardoor weten we precies waar uw huid behoefte aan heeft en waar deze het meeste van zal opknappen. Na de behandeling ziet u dan ook écht verschil.

Expert-behandelingen worden ingezet bij een specifiek huidprobleem. Deze zijn gericht op intensieve huidverbetering met een zichtbaar en langdurig resultaat.

De expert-behandeling zal worden uitgevoerd door een getrainde en ervaren specialist. Die voert deze unieke behandeling met uiterste precisie en vakbekwaamheid uit. Uiteraard zullen we u ook na de behandeling goed begeleiden en ondersteunen. De kennis en kunde van uw specialist in combinatie met het gebruik van producten van hoge kwaliteit zorgen voor een mooi en langdurig resultaat.

Kruidenpeeling

Een actieve behandeling tegen littekens of een grove huidstructuur. De combinatie van kruiden, algen, mineralen en enzymen zorgen voor een snellere celdeling in uw huid. Het resultaat: een beter doorbloede en zuurstofrijke huid.

Egaliseren

Wilt u af van pigmentvlekken, verkleuringen of andere vervelende plekjes in uw gezicht? Wij bieden diverse mogelijkheden om uw huid weer te egaliseren. Zo ziet u er weer jeugdig en stralend uit.

Anti-aging

Fijne rimpels, grove lijnen, huidverzakking en verlies van volume: ze zorgen ervoor dat u er ouder uitziet dan u zich daadwerkelijk voelt. U zult zich verbazen over het directe verschil na een expert-behandeling voor huidverjonging, huidverstrakking en anti-aging door een onze ervaren specialistes.

Onze prijzen

*Deze behandelingen zijn inclusief extra deelbehandelingen zoals epileren, verven etc.

Behandelingen

© 2003 - 2024 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01