Dehcos

Nieuw bij Dehcos: HydroPeptide

22 maart 2023

HydroPeptide combineert epigenetica en peptiden om uiterst hoogwaardige en luxueuze producten te ontwikkelen, volledig gericht op anti-aging. Met de producten en behandelingen van HydroPeptide bent u gegarandeerd van een zichtbaar resultaat en een unieke wellness beleving!

Wat is epigenetica?
Epigenetica is de manier waarop uw genen zich uitdrukken, het maakt dus groot onderdeel uit van uw uiterlijk en hoe uw huid er uit ziet. Maar hoe zit dat dan in de huidverzorging? Epigenetica heeft veel invloed op de genen die uw huidcellen aansturen, hier heeft HydroPeptide haar kracht in gevonden door aan de producten zogeheten ‘gen-signaleringsingrediënten’ toe te voegen. Deze ingrediënten zetten uw huidcellen aan het werk om de huid weer gezond te maken, dit vertaalt dan weer door naar een prachtige en stralende huid!

Voor wie is HydroPeptide?
HydroPeptide is voor iedereen die écht resultaat wil zien, ongeacht de huidconditie. Zo hebben ze verschillende Micro-Collections samengesteld, afgestemd op verschillende huidtypes en huidcondities zodat iedereen de juiste producten vindt voor zijn of haar huid. Producten afgestemd op uw huidtype, omhult in een luxe ervaring! Wie wil dat nou niet?

Een unieke salonbeleving
Met de unieke salonbehandelingen van HydroPeptide bent u als klant gegarandeerd van een ontspannende ervaring met klinische resultaten.  Zo maken wij onze salonbehandelingen op maat voor iedere klant, want geen huid is hetzelfde. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van intensieve peelingen zonder down-time, dit houdt in dat we met respect voor de huid kunnen peelen zonder dat de huid overgevoelig wordt of gaat vervellen. Dit in combinatie met extra salonproducten zoals de vliesmaskers van HydroPeptide, maakt dat u al direct na de behandeling resultaat ziet!

Wilt u graag kennismaken met HydroPeptide? Boek dan snel een kennismakingsbehandeling bij Dymphy!

  • 128
  • Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht.

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2024 Dehcos Salons B.V. | Wilhelminastraat 19b | 5991AX Baarlo Lb | T: 077 711 4367 E: info@dehcos.nl  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01