Dehcos

Stressvrij lichaam

8 juli 2016

Het gevoel hebben aan vakantie toe te zijn, stress op het werk, kinderen die achter het behang geplakt zouden kunnen worden, hoofdpijn. We maken het allemaal mee en weten allemaal hoe het voelt. Maar vragen we onszelf ook weleens af wat we er aan kunnen doen? Er zijn alternatieven voor een uurtje eerder naar bed of een paracetamol uit het medicijnkastje.

In China gebruiken ze een duizenden jaren oude techniek, genaamd Guasha. Gua betekent ‘schrapen’ en Sha betekent ‘energie die zich vertaalt in klachten of ziektes’. Het klinkt misschien als hocus pocus, maar deze therapie is nog vrij onbekend in Nederland, terwijl het in China dagelijks wordt uitgevoerd als ware volkstherapie. Hoog tijd om deze eeuwenoude techniek naar Nederland en dus naar Dehcos te halen.

Gezicht, lichaam én geest kunnen we behandelen door in fases te werken. Daarbij richten we ons voornamelijk op de meridianen, acupressuurpunten, en reflexzones in het gezicht met behulp van drie rode, agaten stenen. Die stimuleren de ontspanning en huidverbetering, maar kunnen ook vermoeidheid, slapeloosheid en hoofdpijn verhelpen.

Lichaamsenergie

Ga eens zitten voor een spiegel en voel aan uw huid. Wat ziet of voelt u? Een doffe huid? Onzuiverheden? Storende lijntjes? Vermoeidheid? Pijn in uw nek, rug of schouders? Heeft u hoofdpijn? Vraag uzelf dan eens af hoeveel energie er in uw lichaam zit. Oftewel: wil uw hoofd misschien meer dan uw lichaam aan kan?

Bent u er ook klaar mee? En wilt u ook geen last meer hebben van die knellende schouder? Of wilt u gewoon weer eens stralend voor de dag komen op een feestje? Bekijk de mogelijkheden voor deze behandeling bij Dehcos.

Het is tijd voor een nieuw begin. Tijd voor een nieuw én stressvrij lichaam!

Geen Reacties

Laat een reactie achter

Op de hoogte blijven?

Meldt u aan en mis niets van onze laatste ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

© 2003 - 2020 Dehcos Salons B.V.  |  KvK: 72983434  |  BTW: NL859308819B01
Belangrijke update i.v.m. het Coronavirus.Lees meer ...
+